Pages

Sunday, August 25, 2013

မန္က်ည္းသီးငါးပိေၾကာ္


-မန္က်ည္းသီးေလးေတြကို အျပင္ခြံကို ဓါးနဲ႕ျခစ္ပါ။
အဖန္ဓါတ္ေတြ ထြက္သြားပါမယ္။
ျပီးရင္ ေရစင္စင္ေဆးျပီး ညက္ေအာင္ေထာင္းပါ။

---ငရုတ္သီးမညက္တညက္ေထာင္းျပီး
ၾကက္သြန္ျဖဴ+နီထည့္ေထာင္းထားပါ။

---ငရုတ္သီးဆီသတ္ျပီး ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္႔ထည့္ပါ။
မန္က်ည္းသီးေထာင္းထည့္ပါ။
ေမႊပါ။ေရနည္းနည္းထည့္ျပီးေမႊေပးပါ။
ငရုတ္သီးစိမ္းအေတာင့္လိုက္ျဖစ္ေစ-ခြဲလိုံ႔ျဖစ္ေစထည့္ပါ။
ပုဇြန္ငပိကို ေရေဖ်ာ္ထည့္ပါ။အေပါ့အငံျမည္းပါ။
ဆားျပားသင့္ေအာင္ ထည့္ပါ။
ေရခမ္းလို႕ဆီျပန္ရင္ စားလို႕ရပါျပီ။

Aunty Lawyer

Myanmar Online News မွကူးယူေဖာ္ျပပါသည္

No comments:

Post a Comment

ေ၀ဖန္အႀကံေပးသြားၾကပါဦးေနာ္