ထိုုေနာက္ညက္ေအာင္ေထာင္းထားေသာ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္ နီ၊ဂ်င္းႏွင့္ ငရုုတ္တိုု့ကိုု အိုုးထဲသိုု့ ဆီသင့္ရံုုထည့္ကာ ဆီသတ္ပါ။ ၾကက္သြန္ေၾကာ္န႕ံ ေမႊးလာပါက ပါးပါးလွီးထားေသာ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ထည္႔ ျပီးေမႊပါ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ား ေၾကျပီးအႏွစ္ျဖစ္လာလွ်င္ နယ္ထားေသာငါးမ်ား ကိုုထည့္ပါ။ ေရအနည္းငယ္ထည့္ကာငါးမ်ားကိုု တဖက္သိုု့ေျဖးေျဖးလွန္ေပးပါ။
ဆီျပန္လာပါက အေပါ့အငံျမည္းကာ နံနံပင္ (သို႕ ) ရွမ္းနံနံ၊ ငရုုတ္သီးစိမ္းတို႕
အုုပ္ကာ ငါးရံ့ ဆီျပန္ဟင္းေလး သံုုးေဆာင္လို႕ ရပါျပီရွင္။
ေဒၚပု လက္ရာ
Also Credit to Myanmar Online News
No comments:
Post a Comment
ေ၀ဖန္အႀကံေပးသြားၾကပါဦးေနာ္